Perfect afgewerkte betegeling voor binnen en buiten

U kan rekenen op een kwalitatieve plaatsing van uw tegels!

De Bruycker Tegel- en Chapewerken in het Vlaams-Brabantse Halle verzorgt vakkundige tegelwerken binnen en buiten. Wij beheersen het ambacht van tegellegger tot in de puntjes en plaatsen prachtige wand- en vloertegels of terras- en bestratingstegels. De meeste projecten voeren we uit in de regio van Sint-Pieters-Leeuw, Beersel en Lembeek.

Met onze vakmannen hebt u professionals in huis, die alle mogelijke soorten tegels met mortel of lijm bij u leggen. In uw badkamer, keuken, hal of toilet bijvoorbeeld. Als specialisten in chape zorgen we ervoor dat een tegelvloer binnen perfect vlak gelegd kan worden. Ook kunnen we er PUR-vloerisolatie onder aanbrengen. We geven u graag professioneel advies bij de keuze van uw tegels.

De Bruycker Tegel- en Chapewerken kunt u ook inschakelen voor kleine en grote tegelwerken buiten. Bijvoorbeeld voor de aanleg van een terras, oprit of tuinpad. Onze medewerkers voeren eerst de nodige graafwerken uit, ze plaatsen een stabilisatielaag en zorgen er ook voor dat al het afval correct afgevoerd wordt.

Onze zaakvoerder Jonas De Bruycker werkt zelf mee aan elke opdracht om altijd weer de hoogste kwaliteit te garanderen.

Kies voor de totaaloplossing van De Bruycker Tegel- en Chapewerken
en uw tegels liggen jarenlang gegarandeerd goed! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

De Bruycker Chape en Tegelwerken

Tegels plaatsen en vloeren leggen te Halle (brabant) en omstreken? Bel De Bruycker te Halle voor een kwalitatieve oplossing